Gebruiker toevoegen in Shopify

Aanbevolen methode

1. Klik in het Shopify-beheercentrum op Instellingen > Gebruikers en machtigingen.
  2. Kopieer in de sectie Samenwerkers de Code samenwerkersaanvraag. Als nodig, genereer eerst een nieuwe samenwerkingscode.
  3. Stuur ons de onderstaande gegevens:
    - De samenwerkingscode
    - Jouw Shopify webshop URL
  4. Je ontvangt van ons per email een uitnodiging voor samenwerking, controleer en bevestig deze. Je kunt hier aangeven op welke onderdelen wij toegang krijgen.

Alternatieve methode

1. Klik in het Shopify-beheercentrum op Instellingen > Gebruikers en machtigingen
  2. Klik op Medewerkers toevoegen.
  3. Voer onder naam "InStijl Media" in.
  4. Gebruik het emailadres support@instijlmedia.nl
  5. Selecteer de benodigde machtigingen
  6. Klik op Uitnodiging verzenden.